21 saker om mig

1. Jag är ganska blyg som person. Speciellt när man träffar nån för första gången, eller om ja känner att personen är lätt att prata med går det bättre. Men när jag väl känner någon är jag verkligen inte blyg skulle ja säga.

2, Älskar skor och har också väldigt många par. Tycker att skor är ändå en "viktig" grejj att om man har snygga skor kan en outfit bli mycket snyggare. Kalla mig konstig men de e så ja tycker.

3. Huvudvärk. Jag har ganska ofta huvudvärk och migrän. De beror på olika saker helatiden och ibland vet ja inte orsaken. Men om jag tex har haft en lång och stressig dag kan jag lätt få huvudvärk, och nu idag har jag sovit för länge så känner att ja håller på att fö huvudvärk. Sen är jag också väldigt spänd i axlarna så de är ju orsaken väldigt ofta också.

4. En personlighet som jag har är att jag är ganska glad, snäll och positiv ganska ofta. Har hört mycket att jag är snäll och de är ju en bra sak och såklart försöker man alltid vara snäll åt folk iaf dem som förtjänar det.

5. Jag kan vara ganska envis ibland iallafall när det är nått jag verkligen vill men jag ger mej också ganska lätt, de beror bara helt enkelt på situationen.

6. Tycker om att spendera tid för mig själv. Bara att sitta framför datorn och göra nått roligt med ansiktsmask och musik i öronen eller en promenad i skogen.

7. Skulle kunna äta chips varje dag i veckan. De måste vekligen vara nått av de godaste snacket som finns. Man får alltid ner lite chips fastän hur mätt man är.

8. Jag är väldigt höjdrädd. Redan upp på 5 meters hopptornet vid simstranden nära här är obehagligt att vara upp på.

9. Min hjärna är full med funderingar och tankar. Jag tänker egentligen så mycket mer än vad jag säger.

10. Skrattar alltid åt mina egna skämt och ibland skrattar jag kanske mer än dem andra gör. Men om man berättar nått roligt kan man ju inte bara sitta tyst man måste ju få skratta också för om det inte skulle ha varit kul skulle man ju inte ha sagt det.

11. Jag är väldigt klumpig, slår alltid i nånting osv. Har nog nästan alltid nått sår eller blåmärke eller sjukt nånstans. Sen på praktiken hörs det typ alltid när jag kommer för att jag tappar typ alltid nått eller går in i nånting.

12. Så frunktansvärt dålig på att sjunga men sjunger nästan alltid ganska högt till musiken i bilen ändå.

13. När jag är trött skrattar jag åt allt och blir ofta på ganska bra humör.

14. Jag är ganska känslig som person, har ganska mycket känslor och tar illa upp ganska lätt.

15. När jag har svarta kläder känner jag mig absolut bekvämast.

16. Tycker om att ha fint runt mig men är väldigt lat så orkar inte alltid städa.

17. Tycker jätte mycket om att rita och skulle behöva göra det oftare.

18. Jag dricker ganska mycket vatten för jag har alltid en vattenflaska nära sängen där jag ofta sitter på datorn.

19. jag tycker inte om att stressa. Därför försöker jag ha extra mycket tid att ställa mig.

20. Läser inte böcker så jätte ofta men när jag väl kommer mig till att läsa sitter jag ganska länge och läser om det är en bra bok.

21. Jag skulle inte säga att jag är konflikträdd men jag tycker inte om att tjafsa med nån för blir så på dåligt humör och det kan förstöra hela min dag.

 

Publicerad 19.05.2018 kl. 16:08

Glasbruket

Glad söndag på er! Hoppas ni har en härlig söndag i detta underbara väder. Själv sitter jag här ute i solen och bara älskar läget. De senaste dagarna har vädret varit underbart! Mitt humör påverkas ganska mycket av vädret så nu de senaste dagarna har mitt humör varit toppen, för de mesta. Denna vecka har ja bara haft 3 LiA dagar för ja var sjuk i tisdas och så var ja ju ledig i torsdas. Jag har lunchat med Kia 2 dagar ute i solen, haft bilskola och sen bara varit ute i solen.

I går var vi till Glasbruket med mammas sida av släkten för att överraska mormor som fyller 70 imårrån. De var såå fint där både på insidan och utsidan och jätte varmt. Vi kom dit ca halv 4 och åkte därifrån nångång efter 10. Vi satt ute typ hela dagen och så åt vi ju ganska mycket såklart. Ganska många var i poolen/bubbelpoolen eller vad den nu heter sen var några också och ta ett dopp i sjön men ja var inte en av dem. Sen spelade vi volleyboll vilket var väldigt kul, skrattade typ mer än vad ja spelade, sen hade ja ju klänning också så de var ju inte så smart. Men kvällen var underbar och de var jätte roligt att vara med släkten för man e ju int de så ofta. Tänkte bjuda på lite bilder från igår och lite från senaste tiden och sen bara så ni ver är ja väldigt obekväm framför kameran. Ha en underbar fortsatt söndag!

 

Publicerad 13.05.2018 kl. 17:57

Deeptalks och Avicii

Hejsan! Nu börjar de verkligen kännas som att sommaren är nära, äälskar de! Sen kommer ja typ jobba hela sommaren men nog kommer det vara skönt ändå. Denna månda har varit elt okej skulle ja säga morgonen kanske inte var den bästa men ändå helt okej. Ja kom hem ganska sent igår kväll, lite före 12 och hade ganska svårt att somna men när jag väl somnade sov jag väldigt bra som jag oftast gör. Går kvällen var underbar. Ellen, Ronja och ja satt bara i bilen typ hela kvällen bara en sväng in till prisma efter en glass i finvädret. Vi satt bara och pratade om allt möjligt både lite roligare saker men även lite djupare saker. Sen var de ju mycket skratt också som de alltid blir med dom två. Jag har kommit fram till att söndagar är min favorit dag på veckan, man har ingen press på sig och man får bara sitta inne och inte göra nånting om man så vill. Hittade även bästa quotet Kia ;)

Förra veckan var det bara 3 dagar lia och på onsdag hade ja också bilskola, och dagen bestod också av två café besök första gången själv för att äta "middag" sen efter bilskolan med Ellen. Sen i lördas var ja med Ellen till Kokkola en sväng, blev nog inte mycket shopping men spanade iallafall in en ny telefon som ja ska fara å köpa nångång så snart som möjligt då det passar. Imorgon har ja också bilskola men sen har jag nog inte så mycket annat inplanerat.

I helgen såg jag också Avicii dokumentären. Den var jätte bra och de uppkom en hel del känslor under dokumentären. Har lyssnat ganska mycket på hans låtar men ja har egentligen inte vetat så mycket om han men nu när ja vet typ hur han har mått osv så känns de ganska overkligt eller vad man ska säga. Man vet aldrig vad personer går egenom på insidan vissa håller allt inom sig så man ska inte döma nån före man vet hur dom har de. Det skulle vara jätte svårt att vara influenser när man måste ta emot så mycket hat och skit som dom gör liksom de är ju ändå helt vanliga människor som gör nånting de tycker om men så får de hat för det de gör. Okej för Avicii var de ju inte så de var ju mera för mycket press och att han slutade tycka om att spela om jag förstod rätt. Världen är full med hat och det är så det är och man kan nog inte göra så mycket åt de. Men iallafall så rekomenderar jag att se dokumentären, den finns på netflix och svt och kanske också på andra ställen men vet faktiskt inte.

Publicerad 07.05.2018 kl. 20:49

Senaste tiden

Hejsan! sitter här inne framför datorn i detta regnväder. Förra veckan bestod mest av LiA och så hade jag bilskola i tisdas. Veckan gick ganska snabbt tyckte jag, minns faktiskt inte riktigt vad jag har gjort men inte så mycket speciellt. Helgen bestod av två vändor till fäboda och beundra solnedgången, ganska mycket ätande som vanligt, mycket skratt och härliga pratstunder. Denna vecka kommer också bestå av LiA 3 dagar och bilskola på onsdag men sen har jag väl inte så mycket annat inplanerat. Här kommer någar bilder från senaste och så klart lite kattbilder ;)  

 

Här är några låtar jag gillar just nu :)

   

Publicerad 01.05.2018 kl. 20:00

London

Då var denna resa över. Kommer verkligen vara ett minne för livet. Ja kom hem i lördas på morgon nångång före kl 6.

Men iaf natten till tisdag for tåget 00.08 och det tog ca. 5-6h till Helsingfors vilket gick ändå ganska snabbt. Sov inte allt men ja lyssnade på musik, spelade lite kort med dom andra och åt lite snacks sen böt vi täg också i Tikkurila direkt till flygfältet. Sen kl 8.05 lyfte flyget till London. Vi kom fram ca 09.15 (Engelsk tidzon) i Gatwick och så köpte vi Oysterkort och så började resan att hitta till hotellet. Vi tog tåg och buss för att komma till hotellet och så gick vi också en hel del. Det tog typ 2h tills vi kom till hotellet. Vi fick checka in direkt så vi fixade oss lite och sen gick vi ut och äta. Sen efter de åkte några av oss in till Oxford Street för att titta runt lite. Efter några timmar på stan bestämde vi oss för att ta en taxi till hotellet för det fanns verkligen ingen luft i tunnelbanan. Sen tillbaka i hotellet var vi väldigt trötta och sluta efter allt resande så vi somnade typ direkt.

Onsdagen var vi till The Queens Theatre på en guidad rundtur. Guiden visade vissa kläder och berättade lite om dom, och sen fick vi fara på scenen och kolla. Sen tog vi en sen lunch vid Steakhouse och jag ät för första gången den traditionella Fish & Chips vilket faktiskt var väldigt gott. Sen fick vi lite shopping på Oxford Street men de var mest stress för vi skulle snabbt till hotellet igen för vi skulle på musikal på kvällen. Vi hann bara till hotellet i typ 20 min och frächa upp oss och sen tog vi en taxi till Les Miserable musikalen. Men såklart var det ju jätte mycket trafik så vi kom lite försent så vi missade lite. Det var så mycket trafik så de tog nästan 2h att köra 12km. Men musikalen var nog en av dom bästa händelserna på resan, den var så bra och mäktig, rekomenderas starkt! Den slutade lite före 11 på kvällen och sen tog vi taxi hem.

Torsdagen började med Madame Tussauds vilket ja inte tyckte var värd pengarna. Sen tog jag och Kia lunch på ett litet café på Carnaby Street som hade världens godaste sandwiches och brownies! Sen kl 2 var vi till London College of Fashion där en man bara berättade lite om skolan i ett rum vilket inte var jätte roligt men tillsist fick vi fara upp på deras tak där de hade utsikt över taken vid Oxford Street. Resten av dagen gick ut på shopping. Sen på kvällen var vi mest bara i hotell rymmet. Jag och Kia var så sluta efter dagen så vi bara skrattade hela kvällen åt allt och inget.

Fredagen bestod bara av att resa. Vi checkade ut kl 10 och tog buss till Brixton och sen tog tåg till flyget. Flyget blev lite försenat pga nått alarm så vi lyfte ca 20 min försent. Vi mellanlandande i Oslo och sen tog vi ett annat flyg till Helsingfors som också var lite försenat. Sen satt vi i tåg typ 5h och kom till Bennäs 05.15.

Resan har varit väldigt bra och vi har haft väldigt bra väder, 20-29 grader varje dag. London är en väldigt fin stad men väldigt mycket folk överallt skulle inte vilja bo där men vill no dit flera gånger. Alla är så trevliga och gentlemen där. Väldigt tråkigt all lämna alla från beklädnads för vi kommer så bra överens. Sen en rolig händelse som hände på resan hem i Tikkurila var ju att jag och Pernilla skulle på wc och slapp inte in på dam så vi bestämde oss att fara på herr och ja såklart kom ju en kille in som vi pratade lite med och saken blev ju inte pinsammare tå vakterna satt utanför och sa att vi ska använda dam wc nästa gång ;) Men vi sen nångång!

Publicerad 22.04.2018 kl. 23:50

Praktiken och London

En till vecka har passerat och nästa vecka åker jag till London. Förra veckan började med att jag vaknade av att katten hade fått ungar under min säng, vilket vi inte var riktigt beredda på men hon klarade allt själv. Helt sjukt hur kattar kan vara så kloka och självständiga. Det var både kul och jobbigt för det blev ju storstädning efter pga blodet och lukten. Sen på tisdagen började jag på praktik vid lindex. Jag har fått göra väldigt mycket roligt redan. Jag har hängt mycket med visualisten så jag fick helt fria händer med keyarean vid underklädes avdelningen eller produkterna var redan utvalda men jag fick placera ut dom själv, sen har jag hjälpt till att lägga fram nya kläder. Jag har kommit fram till att det skulle vara väldigt intressant att jobba som visualist och väldigt kul, men det är ju också ganska svårt kan jag tycka. Man måste kunna det med färger och layouten och kunna se en helhet och vad som passar tillsammans, vilket jag kanske måste öva lite mera på.

Sen resten av veckan myste jag med katterna, var i skolan på onsdag, var ut och köra med E&R, praktik och sen kom det en till jacka i min garderob vilket inte riktigt behövdes. Och hann knappt blinka förren helgen var över. Helgen var väl helt okej hängde mest i stan som vanligt och pratade med lite folk vilket alltid är roligt. Idag hade jag också praktik men slutade lite tidigare idag så att ja skulle hinna till banken och växla pengar inför London. Outfitsen är typ klara tror jag eller får se om jag ändrar nått i sista minuten. Känns faktiskt ganska overkligt att det är redan nästa vecka vi åker. Vi hörs!

Publicerad 09.04.2018 kl. 20:03

Portfolio och Påsklov

Hejsan! Sitter som bäst och försökar få min portfolio för kavajen klart vilket går sådär. Jag gör den i pappersformat så måste förbereda allt nu och printa ut det på onsda i skolan för allt ska vara i A3s storlek. Det är vääldigt mycket jobb med portfolion och jätte svårt att komma på en idé eller ett tema. Jag har kommit så långt som att jag har gjort 3 modeller som bär min kavaj stylade på olika sätt, inspirationssidan är också klar den blev väl helt okej, tycker att inspirationssidan alltid är svårast för att den ska vara lockande och inspirerande så att man vill veta mera. Jag har också startat lite smått med snittbilderna men det kommer jag nog måsta vara i skolan på övertid på onsdag för att hinna få klart. Arbetsordningen för kavajen är nästa klar jag har valt ut bilder och skrivit ordningen så det är bara att printa ut. Sen ska ja ha kostnadskalkyl och en reflex om hur det gick sen borde jag vara klar.

I torsdas var jag, E och R till stan på café och shoppade lite i samband med att R fyllde 20 i tisdas. Sen har jag inte gjort nått speciellt under påsklovet har nog bara mest varit hemma och ätit och kollat serier. Ikväll ska jag och R till E som fyller 18 idag och sen får vi se vad vi gör har nog inte planerat något speciellt.

Publicerad 01.04.2018 kl. 16:46

Tiden springer iväg

Nu har även en till vecka snart passerat. Helt sjukt hur snabbt dagarna och veckorna går. Men tiden går ju fort när man har roligt som man brukar säga. Okej så roligt är det väl inte alltid men helt ärligt är ju livet bra just nu. Har bara 5 dagar kvar i skolan för detta läsåret sen resten praktik. Trivs ju dock väldigt bra i skolan just nu, det blir så mycket roligare att ha nån att skratta med och bara prata om folk och allt möjligt. Sen är det ju bara 24 dagar kvar till London också. Har så mycket resfeber just nu och bara längtar varje dag på att få gå på Londons gator med pengarna som flyger iväg. Det är faktiskt helt sjukt hur tiden springer iväg, det känns som att det var igår det var hundra dagar kvar. Kommer ha jätte svårt att bestämma vad jag ska ha med för kläder och hur mycket jag behöver ha med, vill typ börja packa redan för att jag är så taggad men det går nog int riktigt för sig.

Denna vecka som gått har jag inte gjort så jätte mycket men jag har bl.a gjort glass i skolan med fysikläraren, nästan sytt klart min kavaj bara slutfix kvar, haft 2 prov/ förhör, köpt nya skor vilket inte var riktigt planerat, var på promenad på gympan från skolan, gått på café, hängt i stan ganska mycket på matpauserna, hämtat ut ett nytt bankkort och bara tagit det lugnt hemma. Igår var jag ut med E & R i stan vi var efter lite nattmat till Mäccen och bara skrattade och pratade hela kvällen. Ikväll vet jag inte vad som händer men jag gissar på det vanliga alltså ut med E&R i stan.

Publicerad 24.03.2018 kl. 13:45

Helgen

Hejsan! Kom hem från Vuokatti för några timmar sedan och har fortfarande inte packat upp väskorna vilket jag borde göra men inte riktigt orkar. Jag tänkte berätta lite om vad som hänt denna vecka. Förra helgen hade jag och en kompis anmälat oss till omakos launch party vilket alla kunde anmäla sig till som var intresserade, Omako är då en ny klädbutik som har öppnat i Jakobstad som säljer olika märkeskläder som tex. Vila och Tommy Hillfiger. På torsda morgon fick jag reda på att vi fick fara dit för att mailet hade hamnat i skräpposten. Så jag kom hem från skolan ca 15.40 och började genast kolla vad jag skulle ha på mig och inte nog med det så skulle jag ju på resa fort från morgonen efter så var tvungen att packa också före jag skulle iväg. Jag for hemifrån lite efter 5 för mamma skulle till stan så var tvungen att fara då redan så jag kom till stan halv 6 så jag gick i lite klädbutiker så länge jag väntade på K. När hon kom åkte vi på kafé och bara satt där och pratade nästan en timme vilket var väldigt mysigt. Sen åkte vi till Omako och gick runt där och fotade lite men blev mest bilder av våra skor. Sen kom pappa å hämta mig nångång efter 8 och när jag kom hem packade jag det sista

På fredag morgon startade vi lite före 7 och stannade på vägen för toapaus vid juustoportti och vid hesburger i Kajaani och vi kom fram nångång vid 12 tror jag och vi åkte till backen och köpte liftkort direkt och började åka.Vi hade väldigt bra väder, sol och bra temperatur, men det blåste ganska mycket. Vi tog matpaus igen runt halv 5 och då blev det pizza nere vid backens restaurang. Efter maten åkte vi några gånger till och sen åkte vi via Supermarket och handlade lite gott inför kvällen. Sen checkade vi in på hotellet och sen bara skrattade och kollade på tv resten av kvällen i vårt rum.

På lördag vaknade vi kl 8 och började så småning om ställa oss till frukosten. Efter det satte vi på oss våra yttrakläder och drog till backen. Det var inte lika bra väder då för det snöade och blåste väldigt mycket och det var väldigt mycket snö i backen. Jag hade då oturen att ena bindnigen på mitt snowboard gick av när jag nästan var nere vid liften så jag var tvungen att gå till butiken där de hyr ut utrusning för att se om dom kan fixa den. Och det gick de vilket var väldigt bra för ville inte köpa ny. Vi åkte också på ett litet mysigt café uppe i backen där vi drack varm kakao. Nångång vid halv 3 tiden åkte vi till hesburger igen på mat. Jag och R åkte typ till lite före 5 och sen for vi efter en till varm kopp kakao och satte oss där ute och kollade på folk och väntade tills E hade åkt färdigt. En ganska häftig sak som hände var ju att vi såg Rene Rinnekangas där, om ja ska vara ärlig visste jag inte vem han var före det men kul ändå. Vi tänkte faktiskt ta bild med honom men det blev inte riktigt av. Vi åkte igen till supermarket efter och handlade och sen tillbaka till hotellet och duschade och kollade tv. Sen halv 9 kom vi på att vi ville ha nått att dricka till dagen efter så vi hoppade snabbt i bilen och körde iväg för att köpa mera. Sen resten av kvällen bestod av skratt, prat, mat, film och mera skratt.

Söndagen bestod av frukost nångång före 9 och sen packade vi ihop våra saker och körde hem. Och nu sitter jag här och har ont i typ varje muskel i armarna, fråga inte varför för det vet jag inte och sen har jag också väldigt sjuka ben men det får man väl räkna med när man inte är van. Denhär helgen var verkligen den bästa på länge och välbehövd var den också. Såå skönt att bara komma iväg från allt och bara ha det bäst. Men nu är jag tillbaka i verkligheten och har skolan imorgon men det kommer väl nog bli helt okej. Vi ses!

Publicerad 18.03.2018 kl. 19:36

Lördag

Sitter som bäst och hör på musik och längtar mig fram till nästa månad. Mycket roliga saker kommer hända då. En av mina kompisar får körkort i början av april så då kommer vi leva livet till toppen, det kommer verkligen underlätta mycket. Sen kommer jag börja med praktik i april som kommer fortsätta ända tills vi får sommarlov. Jag har fått en praktikplats vid Lindex, Jag var där också på första praktiken när jag gick första året så jag vet lite hur det funkar där redan. Det är en sak som kommer bli ganska kul fastän jag är en sån person som gillar skolan, men det är ju pga min underbara klass och att jag trivs väldigt bra med min utbildning.

Sen den 17 april bär det av till London med min klass vilket kommer vara en höjdpunkt detta året. Programmet kommer bestå av en hel del shopping men vi har också studiebesök på schemat. Vi kommer ha en guidad rundvandring i London College Of Fashion vilket ska bli intressant, vi kommer också få en rundtur på The Queens Theatre och sen kommer några av oss på kvällen se Les Miserables som är nästan en 3h lång musikal, sen kommer vi ju självklart besöka madame tussauds också. Efter London kommer vi inte se 3:orna mera, det kommer bli väldigt tråkigt för vi har kommit varandra så nära och har alltid så roligt, vi är ju bara typ 9 personer på hela beklädnads så man kommer varandra väldigt nära. Men jag tror London resan kommer ändå bli ett väldigt bra "avsked" men vi kommer nog träffas efter resan också hoppas jag!

Sen finns det också andra roliga saker som häder detta året, fyller ju 18 i slutet av augusti så då får jag körkort, sen väntar jag ju såklart till sommarlovet fastän det kommer nog bestå mest av jobb men jag och mina kompisar har planerat en hel del saker som vi vill göra fast kommer nog inte hinna med allt. Men hoppas på kanske nått Sverige besök och många sena kvällar framför solnedgången. Nästa helg åker vi till Vuokatti och ska åka snowboard hela dagarna vilket kommer bli underbart! Bilderna här nere är från Ruka förra året.

Publicerad 10.03.2018 kl. 14:41

Sportlov

Snart är detta sportlov över och jag har nog inte gjort något speciellt, har jobbat mest. Men ändå skönt att vara hemma från skolan en vecka och jobba istället och förtjäna lite pengar som är välbehövd.

I måndas jobbade jag från kl 8-3 sen var jag bara hemma och kollade på serier och YouTube och bara chillade resten av kvällen.

På tisdag var jag ledig och vaknade redan nångång runt kl 8 för är så van att vakna tidigt så kan inte sova så länge nuförtiden. Började inte dagen på de bästa sättet, var nämnligen till tandläkaren på förmiddagen. Halv 5 hade jag också första lektionen i bilskolan, de var lite nervöst före men det gick bra läraren var jätte bra och en bra grupp var det också. Jag fyller först 18 den 30 augusti så det är ganska länge ennu. Jag skulle egentligen börja 17 april men då ska jag med min klass till London vilket ska bli vääldigt kul! Så jag tog första lektionen denhär veckan. Och ja efter bilskolan gick jag och kollade i H&M lite och sen åkte jag på café så länge jag väntade på att få sjuts hem. Gillar egentligen inte vanligt kaffe men gillar verkligen cocotoffee latte

 

onsdag och torsdag bestod mest av jobb. Jag är alltid väldigt trött och slut när jag kommer från jobbet så brukar bara vara hemma och chilla.

På freda jobbade jag också till kl 3, Och på kvällen var jag ut med kompisar till ABC en sväng och körde runt i stan resten av kvällen. En kul grej vi gjorde då var att vi bokade in oss på ett hotell nästa vecka till vuokatti så det ska bli väldigt roligt!

På lördag vaknade jag redan kl 8 och gjorde inte mycket på dagen var mest hemma och städade och kollade serier bara. På kvällen var jag å grilla och åkte pulka i Larsmo med vänner å sen åkte vi till stan resten av kvällen.

Sen på sönda gjode jag inte mycket heller gick mest i pyjamas nästan hela dagen tills jag åkte ut med kompisar till ABC en stund. Det var ett vääldigt långt lov tyckte jag, veckan tog typ aldrig slut men de var ändå skönt att vara ifrån skolan en vecka!

Publicerad 06.03.2018 kl. 01:36

Välkommen

Välkommen hit!

Jag fick väldigt mycket inspiration att börja blogga så tänkte att ja ska testa börja blogga och så ser vi hur det går.

Jag heter då Wilma och är 17 år fyller 18 i augusti, så ja ska så småningom börja i bilskolan. Jag studerar till klädsömmare i Optima i Jakobstad och trJag kommer försöka uppdatera om min vardag så ofta som möjligt fast har verkligen inget händelserikt liv så får se ur det går.

Publicerad 22.02.2018 kl. 22:13

Wilma

17 år, blivande klädsömmare, gillar katter, cafémys, mode och en massa annat