Höst, Födelsedag och Skolfoto

05.09.2018 kl. 19:19

Hej på er! Nu börjar de bli höst eller smått iaf. De blir en ganska sen höst detta år för de har varit typ 20 grader denna vecka och soligt och de e lite tråkigt, ja känner mej jätte redo för hösten och för att börja använda tjockare kläder och även min nya pälsjacka. Men hösten kommer väl när de är dags. Men nu tänkte ja skriva lite vad ja har gjort den senaste tiden för en hel del spännande saker har hänt.

25.8 firade jag veneziansk med E&R, vi var bara vid mitt och åt lite gott och sen åkte vi till larsmo och sitta ute på en bro och kolla på fyrverkerier en stund.

30.8 Min födelsedag! ja började dagen med att ha en timmes körlektion kl 7 och sen körde ja upp kl 8.00 och ja jag fick körkortet, så sjukt stolt! På lunchpausen i skolan åkte jag och Kia till roberts och köpte kaka (obligatoriskt att äta kaka då man fyller) och sen satte vi oss på terrassen i stan och mumsade i oss, fick även bästa presenten av henne, en kaffe mugg från roberts ;) Sen när ja kom hem så åt ja kaka igen haha.

2.8 En mysig söndag som kvällen tillbringades på bio med Kia. Vi kollade på Mamma Mia och ja rekommenderar verkligen den man ville bara hoppa upp och dansa och sjunga med. Sen säger vi ju int åt nån att ja spillde ut hälften av mina popcorn på golvet :)

3.8 Skolfotografering. Eftersom att de var sista året så tänkte vi att vi ville göra nått speciellt. Så temat var "beklädnads goes wild and crazy" wild and crazy är en sak som läraren brukar säga. Men iallafall så lånade vi overaller från maskin och metall och hade dom på oss och så hade vi ett måttband runt nacken. Vet inte riktigt hur vi kom på de för de kom nog bara sådär plötsligt att vi ska ha såna på oss. Jag och kia hade också på oss dem hela dagen för vi hade skakat hand på de vilket till först var lite "pinsamt" men sen gick det nog bra. Man måste bara bli van att folk kollar om man har på sej nått lite "annorlunda".

Nu sitter jag på Roberts igen (surprisesurprise) med Kia. Man får nästan alltid gjort mera när man är nån annastans än hemma. Har nog inte planerat nått denna vecka men nästa fredag ska vi till Helsingfors från skolan så då kommer säkert ett blogginlägg därifrån och sen veckan efter det planerar jag att fara hem med Kia till Ekenäs och spendera helgen där. Men ha det bra så ses vi!

Wilma Tupeli