Dyrt som vuxen

18.10.2018 kl. 19:48

Nu har jag officiellt höstlov, känns ganska bra kan jag säga okej ja klagar ju int på att jobba men ändå skönt att inte behöva sätta på alarm på morgonen. Jag har haft klockan på lite efter 6 nu varenda dag denna vecka och ja har varit helt dödsslut redan kl 7 på kvällen så har nog int varit upp nå längre än 10 denna vecka. så nu får ja ju vända om helt när det blir helg och allt. Nu resten av veckan ska jag inte göra nånting, verkligen ingenting. Eller okej ja måste försöka fixa lite på portfolion för den har nog bara legat på samma ställe sen i fredas, eller ja jag var faktiskt ganska duktig igår och ritade lite till den.

Don´t snap and drive

Alltså sådär random nu bara men fy va det är dyrt att ha bil. Jag tankar 40€ i veckan för min bil drar väldigt mycket och jag kör till skolan varje dag så de blir ju ändå ganska långa resor. De blir ju jätte dyrt för en fattig studerande som jag, okej ja jobbade ju nu och ska försöka fara på kvällarna också då de finns men ändå. Jag var ju typ rik för några månader sen okej de var ja inte men ändå. Det är dyrt att vara vuxen, okej nej ja e int vuxen ja känner mej som 16 ännu typ, allt har gått så snabbt sen man var 16, okej de är 2 år sedan men ändå. Och ja jag är ganska bra på att spendera pengar på café vilket jag verkligen borde sluta med, eller nu ska vi vara realistiska här, minska på.

Idag när ja kom hem från jobbet skrollade jag genom instagram lite och så efter en stund kom jag in på Nicci Hernestigs intagram. Och jag blev sååå arg. Jag kollade genom lite av hennes inlägg tills ja kom till en video där hon hade ganska lite kläder på sig och så tänkte jag bara kolla lite igenom komentarerna för ja visste från förr att hon har fått jätte mycket hat och nej ja har int följt henne jag hade ingen aning vem hon enns var typ före, hon bara dök upp i mitt instaflöde. Komentarerna på videon var ju helt hemska. Nån 15 åring som sitter å skriver en lång text att om hon nu inte vill bli kallad hora varför lägger hon ut sånadär videos att om hon inte vill bli kallad det ska hon inte bete sig som en. Och andra kommentarer var: Vad äcklig du är. ta på dig kläder. du har ändå inget att visa upp skabb, golddigger, Äcklig kan inte titta, din äckliga hora dö. Alltså hör ni på dehär eller läser eller vad nu som helst ja blir så fruktansvärts aaaarg ja vill ba visa domhära komentarerna åt deras föräldrar att vet ni riktigt vad era barn håller på med. Och varför enns, vad får de ut ifrån det, varför bryr de sig bara vaarföör? (märks det att jag är arg eller) Alltså de känner inte henne och att gå och kalla nån hora är ju verkligen inte okej som vet de enns vad de betyder, jag tror inte det. Låt dem sätta upp vad de vill man behöver inte hata på allt man är avundsjuk på. Och sen börjar folk svara på komentarerna och de skriver så sjukt elaka saker om varandra så jag förstår inte. Vart är denhär världen på väg. Som tänk om alla bara skulle sköta sitt och inte trycka ner andra. Nu blev de lite deep här men.

Till sist tänkte jag dela med mig av några låtar jag gillar just nu.

Sweet but psycho- Ava Max

Woman like me- Little Mix (feat. Nicki Minaj)

High hopes- Panic! At The Disco

Everything is great- Felix Sandman

Wilma Tupeli