Lucka 6. Finlands självstädighetsdag

06.12.2018 kl. 13:56

Goddag på er och glad självständighetsdag! Jag vaknade vid 10 tiden imorse och ställde mig och åkte iväg till kristallen för att kolla på ishockey halv 12. En väldigt bra start på dagen enligt mig. Matchen började med att en sjöng vårt land på både svenska och finska, inte alltid det händer. Brukar typ aldrig kolla på tv/dator men gillar mycket mer att se live. Tror faktiskt jag har skrivit det förr nu när ja tänker efter menmen. Komtäd hem för en stund sen och fick städa upp lite i rummet men nu har jag verkligen inga planer resten av dagen, så vi får se vad jag hittar på kanske jag bara tar en mysdag hemma.

Detta är dock en bild från oktober för fick ingen bra bild från idag.

Vi har inte så mycket traditioner för självständighetsdagen. Vi brukar ibland baka pepparkakor och sen se balen på kvällen om man orkar. Vi brukar också laga lite finare mat och dukning ibland bara för att lyxa till det. Så kväll ska jag se om ja orkar se självständighetsbalen, tycker det kan vara lite intressant att kolla vad folk har på sig för kläder men igentligen är det inte nått annat som är så intressant med den. Ni ska ha en jätte bra dag så hörs vi imorgon, Kram Wilma

Wilma Tupeli